El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Nirvana, Paret de Catalunya

Posted by PeMaiFe 
Re: Gènesis
April 22, 2005 04:09PM
Ok, gràcies a tots x la info, aquest fòrum és de puta mare!. Ja he fitxat al Josep 'speedy' Sanchez. Amb la súper-topo i el Correcaminos no podem fallar.
Re: Nirvana, Paret de Catalunya
June 27, 2010 01:13PM
Ahir la vam repetir amb l'Ignasi, i em vaig treure l'espineta de dotze anys enrera.
Pel que vaig llegir per aquí el foro vaig pensar que seria una via relativament assequible i crec que no és així (aquest personal està molt fort pel que veig). Per mi és una via dura, poc equipada i entretinguda. Vam usar tascons, friends des de Aliens fins al C4 repetint els mitjans i no vam clavar. Les reunions és poden reforçar relativament bé i gairebé totes tenen almenys un clau.

Trams que destacaria: el primer 6b és 6b tot i que no és obligat. El flanqueig s'ha de veure molt clar per seguir la vireta de mans i no fer un pèndol (nosaltres vam fer-lo deixant un maillon, no el robeu). La reunió intermitja si que hi és (aconsellable fer-la si es fa pèndol per veure bé la maniobra del 2º). El següent llarg és pot empalmar, si no donem la volta al pirulillo, amb el llarg de l'últim 6b (durillo i obligat sino es clava, no és expo) molt i molt maco. Després ja més assequible (no pas fàcil) i cada cop amb xemeneies més espectaculars fins a empalmar ambla Marquises. Poca broma amb el llarg de fisura d'aquesta, realment creieu que el primer tram és 6b+? i després 7a? En artifo els friends queden a caldo i és on els posarem gairebé tots. La resta ja fàcil, aeri i bonic fins el cim.

Salut.
Re: Nirvana, Paret de Catalunya
June 27, 2010 11:54PM
Guapa via,totalment d'acord! té de tot i el més destacable és que no hi ha ni un trist burí... la R d'abans del flanqueig una mica justeta i de difícil reforçar...el 6b no el recordo pas expo. una xemeneia guapa guapa al 7è llarg! i a l'empalmar Marquises,no et comfonguis,allò és 6a! JA JA JA!
Apa salut!
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login