El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

Pirates 2.0

Enviado por bullarolas 
Re: Pirates 2.0
12-February-2008 11:14
No penso que sigui un tema de regles.Es nomes apendre del pasat, viure el present i vetllar per el futur.Si hi ha quelcom que ha muntat una via que pixa fora de tinter, doncs es va i es desmonta així de fácil

Jo insisteixo, que pinta una parabolada al costat d'una via amb historia. Qui renuncia al seu passat renuncia a la seva identitat.El consumisme en tot el que fem ens fa oblidar el respecte per el passat i el futur. Vivim al dia.Ara en ve de gust fer això, doncs au!, vinga somi. Catalunya es un pais ple de roca, encare hi han la tira de singles per obrir vies esportives.Però collons potser cal fer una aproximació de 3 hores, i aixó no mola.I si no doncs a repetir el que hi ha, que no t'ho acaves en dues vides. De vegades penso que hi ha gent que nomes vol tocar els collons i crear polémica.
K.
Re: Pirates 2.0
12-February-2008 11:32
masfi Escribio:
-------------------------------------------------------
> Tan de bò no siguin els escaladors de qualsevol
> diumenge a Gelida els que decideixin el futur de
> l'escalada al nostre país...

Potser et creus superior a tots ells en algun aspecte?
K.
Re: Pirates 2.0
12-February-2008 11:56
K. Escribio:
-------------------------------------------------------
> masfi Escribio:
> --------------------------------------------------
> -----
> > Tan de bò no siguin els escaladors de qualsevol
> > diumenge a Gelida els que decideixin el futur
> de
> > l'escalada al nostre país...
>
> Potser et creus superior a tots ells en algun
> aspecte?

No vull sonar massa antipàtic, ho retiro, diguem'ho d'una altra manera...

Potser no has anat tú mai a Gelida en diumenge?

No creem Ghettos, molta gent que va a Gelida es un escalador tant vàlid i versàtil com el millor.

La meva expressió inicial simplement volía dir que es absolutament ridícul que un col.lectiu de 50 persones prengui, o es cregui autoritzat per prendre decissions per tots els escaladors de Catalunya (que deuen ser com 50.000 pel cap baix).

Encara que hi hagués molta unanimitat (cosa bastant previsible, oi?)

Fem la mateixa enquesta un diumenge a Gelida, a veure si trobem la mateixa unanimitat...
Re: Pirates 2.0
12-February-2008 12:35
El que sí que es pot demanar és que s'opini amb una mica de criteri. Perquè tinc un cosí que escala quatre cops l'any quan el porto a fer esportiva a Gelida i no crec que la seva opinió sobre els equipaments/reequipaments a Montserrat, on no ha escalat casi mai, sigui massa rellevant.
K.
Re: Pirates 2.0
12-February-2008 12:41
Ok, s'accepta. Fetpots, pero amb molta cura, no ens passem d'aristocratas...


Aristocracia (del griego aristos, el mejor y krátos, poder) significa el gobierno de los mejores. Forma de gobierno en la que el poder soberano es conferido a un número reducido de ciudadanos que, teóricamente, son los más calificados para gobernar, en oposición a la monarquía, en la que la autoridad suprema recae en una sola persona, y a la democracia, donde la máxima autoridad es ejercida por el conjunto de los ciudadanos o por sus representantes. En una aristocracia, aunque el poder se concentra en unos pocos, teóricamente, la administración del Gobierno procura el bienestar de la mayoría. Cuando los intereses de la totalidad del pueblo quedan subordinados a los intereses egoístas de los gobernantes, la aristocracia se convierte en una forma de Gobierno denominada oligarquía.

K.
[skalada.WORDPRESS.com]
Re: Pirates 2.0
12-February-2008 13:53
Molt interessant K...

El problema es que aquests conceptes, ja posats a extrapolar, portats endavant, impliquen la DIVISIÖ de PODERS ( legislatiu, judicial i executiu), i una llei magna debatuda i aprovada per majories..això aplicat a l'escalada potser seria una mica complicat.

Tantmateix el fons del teu missatge molt encertat. El problema és que es tracta de un col.lectiu que en molt pocs any s'ha incrementat a nivells al.lucinants. tant en escalada esportiva ( que encara que es vulgui negar ËS UN DISCIPLINA), com en la classica. en ambdós bàndols ( igualq ue en la societat), s'han produït uns canvis en les capacitats de comunicació, evaluació i coneixement de la informació, de manera que apart del que tenmim al davant poca cosa sabem de la història de les vies, les tendències i la seva evolució.

El xoc de cultures es reprodueix en l'escalada, i tant els talibans com els defensors del consumisme a ultrança estan duent a terme una serie d'accions que a la majoria d'escaladors ens perjudiquen per totes bandes...és aqui on el que demanes encaixa millor no?

en fetpols però dibuixa també un escenari surrealista i té raó..mira't algus forums i veuràs a peña que demana de reequipar fins a l'escala de casa seva, gent que confón Obrir i equipar o ascendir de primer, l'Ae amb artificial, l'esportiva amb l'escalada en general ( al contrari que el Bullarolas)...per altra banda ens trobem penya que es pensa que perquè té un joc d'aliens ( per cert és un material molt elitista que abans no esn podiem permetre), ja pot anar per la vida cagant-se amb les expansions o l'esportiva...després s'espatxurren per Vilanova o per Diables, i calen rescats ( ei penya no és una critica però alpinisme és pujar, baixar i que no et petin coses...aquest finde el panorama semblava la collita de fruita madura!)etc...¿quines opinions poden derivar d'aquesta gent? suposo que si es fes una votació per instal.lar una escala mecànica del monestir a Stbenet s'acabaria aprovant..o un metro al Montblanc...perquè només podrien opinar els alpinistes si els turiestes també en seríen usuaris? Qui determina les composicions de una comissió?

Crce que no és tant complicat...és una qüestió de voluntat i de entenre'ns una mica..crec que almenys sobre l'ABUS hi ha consens general i cal tallar-lo de soca rel ( tant els que abusen desequipant com els que abusen equipant)..i aquest són quatre gats.

Al resta és tolerar-nos no?
Re: Pirates 2.0
12-February-2008 16:28
JO TRANKI PASSO DEL PIRATS VISTA, MILLOR EL PIRATES UBUNTU 7.04, 'ES TOTALMENT LLIURE I NO CAL PAGAR ELS COPIRIGHTS...
O ELS PIRATS SOUND SYSTEMA...

BULLAROLES, PIRATES N-HI HA HAGUT SMPRE, AMB DIFERENTS NOMS... I NO S-HA FET TANT SOROLL COM TAMPOC CAP DEBAT PER VEURE SI LA PENYA ESTAVA O NO D-ACORD AMB LA SEVA EXISTNCIA.

SI TU VOLS ENTENDRE LESCALADA D-UNA DETERMINADA MANERA, DONCS ENDAVANT FES L QUE CREGUIS I ANIMS, L-HISTORIA DIRA...

PERO SEGUEIXO PENSANT QUE INTENTAR POSARNOS DACORD TE MERIT, PERO JA HI HA HAGUT MOLTA GENT QUE HO HA INTENTAT I NO CREC QUE FOSIN MENYS ASSERTIUS, INTELIGENTS... QUE NOSALTRES I NO HO VAN ACONSGUIR.

I, CERTAMENT, PODER LA GRACIA ES TROBA EN NO POSAR/NOS MAI DACORD... AIX'I ES GENERA DEBAT.

PER A MI ES TANT POBRE UNIFORMAR UN ESPORT COM L-ESCALADA, QUE INTENTAR QUE TOT SMPRE SIGUI EL MAXIM DE SGUR POSSIBLE SNSE DONAR VALOR A LA INCERTESA.

SALUT
Re: Pirates 2.0
12-February-2008 16:58
Comentari bàsicament dirigit al Tranki:

No sóc un tio polèmic, ni busco cap tipus de polèmica i menys en un forum. Em mantinc al marge d'aquest tipus de debats; jo tinc el meu criteri i els que em coneixen ja el saben (posats escriure però, la meva opinió sobre els reequipaments pel que he anat llegint no dista gaire de la teva, per no dir gens). Al considerar-me un escalador més que modest del "montón" no crec que estigui legitimat d'opinar al respecte. Tant sols volia deixar palès, que m'he sentit aludit en el teu comentari d'encaixonar al personal sense tant sols saber qui hi ha al darrere dels escrits, sobretot fent referència amb el tema del rescat, que m'ha tocat la fibra. Doncs sí, tristament tinc "l'honor" d'haver estat rescatat de Diables aquest cap de setmana passat, no m'he n'amago pas. Creus que me'n sento orgullos? Bé no cal donar explicacions, els que em coneixen també sabran la resposta.Tant sols dir que jo NO em cago amb l'esportiva, ni amb les expansions (bé segons a on sí, com tu suposo!), ni amb l'artificial; sencillament respecto i vull que em respectin.

Salut a tots!

Un enamorat de Montserrat.

PD: més voldria tenir algun alien, però falta pasta! Com ho he de fer perquè no em petin claus?
Re: Pirates 2.0
12-February-2008 19:26
Marsi

DE VERITAT, NI MOLT MENYS era un comemntari despectiu...després d'haver.lo penjat he recordat que hi havia el post al Blog de Blogs del K. i l'he rellegit...deu n'hi dó. No em malinterpretis siusplau.

Segueixo el teu blog sovint i no havia lligat caps. Aquesta via la vaig fer diiverses vegades, i al final en lliure..duiem claus i la veritat es que caure sobre el darerr universal abans de la R final em ratllava quet'hi cagues..quin pati..al final va sortir amb excalèxtric de la r...aixi el lance als trencats de la dreta es feia menys estressant...

LA veritat però es que la crònica de les darreres setmanes i un post sobre la via on va haver-hi el pinyo a Vilanova, on apareixien trinagulacions rares i colegues penjats com si res de R de 2 burils m'han fet pensar ( i repeteixo segur que no és el vostre cas!) que la penya menysprea l'esportiva i defensa a ultrança un estil quan en realitat el que hi ha és una manca de polivalència ( no ho dic per tu i encara menys pels manifestants..sinó per molts "polemistes") i sobretot una infravaloració del RISC REAL que tenen moltes de les nostres escalades. DOS FACTORS 2 en una tarda són brutals bou!! Joer quina por..la veritat però es que la sortida de la R3 és 6a o 6a+ no?, i s'arriba sense problema a una escarpota gairebé estiran-te ( crec recordar) des de la mateixa R!!!

En quant al rappel..home, la linia esta parabolada, es xapen alguns bolts ( rotllo Gelida heheheeh) i et baixes despenjant en tres rapels!!!...la resta va força vertical i no desploma..no sé...

Ét demano disculpes si t'has sentit aludit despectivament, res més lluny de la meva intenció..tantmateix els mòbils, els pajarrakus dels bombers, la via parabolada ( per sort), la penya que no hi duu els claus perquè duu aliens de 80€ la peça...són mostres que el classicisme també es reinventa i abans d'atacar ( que no es el teu cas) res caldria mirar-nos el melic i veure en què basem moltes de les nostres idees i com de coherents som amb elles...

Buh! Vaia parrafada més mistica.

Saluda a l'assegurador...tinc un colega que en un cas semblant va deixar-se una falange dins el reverso...
Re: Pirates 2.0
12-February-2008 19:27
pos posats a escollir ..si kalamontse..els PIRATS SOUND S es el que mola més d eles opcions a escollir no?
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar