El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

s,ha acabat la festa

Enviado por paca 
Mohawk
Re: s,ha acabat la festa
30-January-2006 18:51
Olé Paka!!

Ja tinc el primer volum!! Bones les històries, properes...encara que a tu et sembli la part dolenta del llibre, jo crec que és la bona, perquè de les vies que ressenyes, je,je,je...moltes estan a anys llum del meu nivell....

Buenu, simplement felicitar-te per l'iniciativa....i si realment són 20 volums com dius, alguna aportació ecocòmica haurem de fer.....

A tibar-li!!
a
Re: s,ha acabat la festa
30-January-2006 20:00
"Donde estés, pitona fino", recordes la frase ?

Una abraçada i encara tinc esperances de retrobar-te trepant algun dia. La béstia et corre per dins, i tard o d'hora tornarà a posseïr-te.

Salut i més sort. Ganxets.
sam
Re: s,ha acabat la festa
31-January-2006 01:19
Quan un tiu és tant polivalent com tu,aquesta desició la puc arribar ha entendre encara que em costi.Segur que tens 100 nous projectes.
Apasiau i moltes gràcies per la feina feta.
SAMBARI!
Pau
Re: s,ha acabat la festa
31-January-2006 02:43
Gracies per la paciència...gracies per ensenyar-me a enganxar chiclets damunt la roca i fer d'aixó un pas més sobre la roca...gracies per tots els camins que has obert per allà on només tu vas saber llegir que hi havien lineas...tot i que només varem escalar un co pplegats no saps quan de món em vas descobrir.....em sembla que encara ens queda la Nazgul!!?...je,je,je.......cuida't dels teus i vigila a la Montse no li doni per aferrar-se a les muntanyes...
Salut company.........ah!!!la darrera festa no serà en vertical no??????
Pau
Sens dubte tindrien que precintar les teves 100 obres d'art,i deixar gaudirles nomes els que sentin la muntanya com tu,l'artifo implica risc i compromis,creativitat, no anar pel cami rapit del burilador,estic segur que tots el que te critiquen no saben el ques xerrarli a un plom ni pujarsi al derrer escalo de la pedala.


Salut Paca
Carles
Re: s,ha acabat la festa
31-January-2006 12:50
Hola Paca,

Mira, jo no sento tristesa ni em sap greu que hagis plegat de tot això. Pel que jo sé, tot això respon a una decisió que havies pres amb consciència ja feia temps, així que davant d'això, no queda res més que felicitar-te.

No vull felicitar-te perquè hagis obert 100 o 1000 vies, penso que això no té excessiva importància. Et felicito perquè demostres ser una persona que et mires les coses de cara. Penso que l'important és que t'has enfilat per totes aquestes vies amb passió. Això és el que en el fons conta.

Per cert, m'agradaria aconsseguir el llibre que dius que has redactat, però pateixo una mica de "barcelonitis". Si et va bé, envia'm un e-mail a l'adreça carlesllovet@hotmail.com i ja buscaré la manera de venir a buscar-lo al teu poble.

Salut!
PGB
Re: s,ha acabat la festa
01-February-2006 20:40
Paca, merci pel llegat que ens has deixat, merci pels llibres, merci per la xerrada que hem tingut aquesta tarda tot fent una birra i merci per ser tant catxondo! :D Ens veiem pels bars i per Sant Llorenç!
Toni
Re: s,ha acabat la festa
02-February-2006 11:29


Un parell de collons les teves vies. El que les critiqui que les faci.Un gran escalador es aquell que disfruta del que fa, i disposa de criteris etics coherents amb el que fa. I les teves vies son així.A veure si ara per ser un maquina s'ha de fer 8a. N'hi ha d'aquests que ho critican tot.Que si escalada lliure,...que patatin patatan però quan s'allunyen del ultim parabolt ja tremolen.

Jo tambè soc grandet i amb els anys tots hem de baixar el nivell. L'important es haver pogut ser feliç i continuar així.

Una abraçada.
Re: s,ha acabat la festa
02-February-2006 14:07

Aquest mati he rebut el teu llibre. Ja l'he llegit tot, d'una tirada i sense respirar. Magnífic. La teva ironia i el teu punt de vista de l'afer escalatori son a tenir en compte. Les teves vivències: interessants (hi han detalls que semblen els m'han passat a mi). Quant hom disfruta llegint un text sempre es fa curt i queden ganes de mes, espero els altres dinou llibres amb expectació.

Segons dius la teva decisió es ferma. Jo m'ho crec, però també se que aquesta nostra activitat crea tanta addició com el cavall. I que encara que passi el temps i estiguis desenganxat, et passarà com a tots el ex-ionquis: pensaràs que no hi ha res millor en el mon.
Potser algun dia la teva filla et demanarà que la portis a escalar... i el cavall tornarà a galopar per les teves venes. Al final, no importa el grau sinó disfrutar del tema.
Vale de xerrameca i palles mentals.
Gràcies per el llibre !!!!
Re: s,ha acabat la festa
04-February-2006 18:39
Paca,
He pogut llegir el teu llibre, ho he fet d'una sola tirada, enganxat com aquell que està fent una tirada difícil i està al màxim de concentrat. He disfrutat i m'he sentit identificat amb moltes de les teves vivencies. Felicitatssssssssssssssssssssssss. i sort en el teu nou camí.

Manel
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar