El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

s,ha acabat la festa

Enviado por paca 
Sanyonhara
Re: s,ha acabat la festa
31-May-2006 19:53
Ahir em deia un amic que fa pocs dies havia aconseguit fotre's una birra gratis després d'haver aconseguit fer la primera repetició d'aquesta via.
Va estar dos dies i segons m'explicava la va disfrutar molt.

Fins aviat!
Ar
Re: s,ha acabat la festa
02-June-2006 09:53
Ese Juanma!!!!

Què tal la roca "crostosa" per damunt la lleixa de la travessa de la CADE?

CAl molta metralla de material???
El camí cap a Itaca..
09-June-2006 18:33
Felicitats Paca pel teu llarg trajecte cap a Itaca, cap a les vivencies irrepetibles, o en definitiva, cap un llarg destí que has deixat dibuixat en les principals parets. Un camí que per a tu ha significat una festa, per altres potser un patiment, i per altres un lloc per aprendre en la vertical.

Suposo que el temps i els records, et farán tornar tot sovint a les teves vies, a voltes amb amics, a vegades sol, i d'altres amb constants records. No crec que vivint a Terrasa, puguis obviar la gran tempatció que emana Montserrat, com tampoc crec que Montserrat pugui oblidar a un dels seus principals deixebles.

Fa una setmana vaig repetir la teva darrera via, la Sayonara de Diables, a la recerca d'un repte que sempre se m'havia escapat, els 3€ de les birres, que sols deixar a la primera cordada que repeteix les teves víes. I és clar, quan vaig llegir a la Vértex que finalitzaves una etapa, em vaig dir, o ara o mai. Vaig anar-hi sol i ilusionat, i dos dies després arribava de nit al cim de diables, més sol que la una i del tot feliç, imaginant-m'he quin bar trobaria obert a aquelles intempestives hores per brindar per la Sayonara!

Per mi Paca, es teves vies han sigut com el bon vi, que amb el temps han guanyat. Ara serà qüestió de saber gaudir de totes les bones collites que ens has deixat..

Feliç viatge i no deixis mai de caminar...

Joan Maria

paca
Re: El camí cap a Itaca..
25-June-2006 17:39
moltes felicitats per repertirla en solitai!!!!!!!!!!no defalleixis mai,sempre amunt!!!!! a itaca no s, hi arriba mai,aquesta es la gracia....sambarinait i enhorabona per aquesta segona ascencio!!!!!!!
Re: s,ha acabat la festa??
07-July-2006 11:08
Ey, hola a tots i especialmente al Paca, feia temps que no he pogut jugar amb l'explorer.

Paca, gracies per l'ajuda que m'has fet arribar alguna vegadda a les meves preguntes inexpertes, a tu y a tothom, pero suposo que aixo no canviarà, igualment ja saps que aixó no ens deixa d'apasionar, la muntanya dic, i sempre i tornaràs. Veig que tambe t'afecta la nova etica ja no déscalada, sino de la gran majoria d'esports de muntanya, on la moralitat implicita que ha de tindre la muntanya, es perd, poc a poc, ja no s'enten igual. Pero gracies a deu o a la mare Pachamama, n'hi ha de tot i fins i tot que arribesin a esser una minoria, hi estarien allà.

Paca, cadascu sap el que vol esser i fer, a vegades penso que hem d'estar agraits per compendre la muntanya com es mereix, gracies per tot i per les teves vies, fins i tot que sigui incapax casi de aspirarles a ferles, pero poc a poc.

Perque al davan d'un gir dolent que dona aquet sport jo crec que el mijor no es la resignacio, si mes no... fer coneixer a la gent que n'hi ha una altra postura mes adient.

Re: s,ha acabat la festa
28-July-2006 13:06
no et conec de res, paca però et vaig trucar per demanar-te el llibre i als pocs dies el tenia a casa. moltes gracies per la atenciò rebuda. gracies. i gracies de veritat per la motivaciò. salutacions.
Re: s,ha acabat la festa
14-September-2006 16:10
Mai moriras per el artifo paca,
la festa continua per mi i per tots els altres escaladors.

És un llàstima que ens deixis de obrir vies però segur que obriras una nova molt millor a la teva vida.

Nomes dir-te que ets un exemple a seguir per tota la nova joventud que puja a la escalada,estic a anys llum de tu,però no et pensis que això em fa desistir el contrari em dona ganes de continuar en aquest món de l'escalada.

Molta sort pensa que sempre i haura algú amb ganes de mès festa!!!


aupaaaa pacaaaaaa !!!!!!
Re: s,ha acabat la festa
15-September-2006 10:17
els camins del senyor son llargs e imprevisibles,s,a tencat una etapa,i aixo es bo,significa que ja en pots comencar unaltre,tan o millor que la que s,a acabat,els autentics bigwalleros no deixan mai de gronxarse al "filo del abismo" tu saps tan be com jo que som culs inquiets i que necesitem la vertical per viure,i ja o diuen mentre ja roca ja esperanca...o era unaltre cosa,tan seval,podeu esta trankils,en paca es un autentica makina de eskala,un pura sangre del bigwall,amant de les emocions fortes i cuant aixo es tan fort no ian ni parentesis ni cadenes que et retinguin,aixi que fes lo que millor saps fer,eskalar,obre,repeteix,requipa,fes el que et surti dels ous,i disfruta de lo que tu tan estimes,,,sambarinait torpedo,,,,"""los niñatos como tu me los como con patatas,ja ja ja"
Re: s,ha acabat la festa
15-September-2006 16:59
je je je pelut
tu saps més coses de les que expliques ehhh!!!
ja has acabat allò que féieu per catalunya ?
com li direu, "la nueva era" ? (com els còmics jabato y capitan trueno de segons i tercers cicles)

salut i sort. ganxets


Re: s,ha acabat la festa
18-September-2006 09:26
eeeiii makinaaaa,estamos en ello,ara tenim compañia francesa a la dreta,estan per tot lo guarro i a toca de la via del costat,no se ja veurem que fan,e mola la foto,guai,cuan acavem aviam si ens veiem i fem unes birres,sense alchol eee,ji ji ji,tibali molt company
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar